Tornagyőztes magyar pólósok:

 

Az ausztrálok (8-4) és a németek (8-4) után a magyar vízilabda-válogatott a kanadaiakat is legyőzte (16-8), és hibátlan mérleggel zárta Miskolcon a Volvo-kupát. A második helyet az ausztrálok, a harmadikat pedig a németek szerezték meg.

A 32 magyar gólon Madaras (7), Biros (7), Varga Dénes (4), Hosnyánszki (4), Kis. G. (3), Török (2), Kiss G. (2), Varga Dániel, Hárai és Bátori osztozott. Az ötödik Volvo-kupán a szponzor 50 ezer forintot fizetett a Kemény-csapat minden egyes góljáért, így 1,6 millióval gazdagodott a sportági szövetség, pontosabban a magyar utánpótlás.

 

Eladták Overdose patkóját:

 

Egy lószállítmányozó cég 400 euróért vásárolta meg a magyar csodaló, Overdose egyik patkóját, amelyet Mikóczy Zoltán résztulajdonos ajándékozott tavaly az egyik német galopp-portálnak.

Utóbbi jótékonysági árverésre bocsátotta az értékes tárgyat, s az E-bay internetes árverési honlap 37 licitje közül egy 361 eurós volt a legnagyobb, amit felkerekítettek. Overdose 14 győztes futam után tavaly augusztusban, éppen Baden-Badenben veszítette el veretlenségét.

 

Djokovic ismét legyőzte Federert:

 

A címvédő szerb Novak Djokovic 6-3, 6-3-ra legyőzte a svájci Roger Federert a dubaji, 1,619 millió dollár összdíjazású keménypályás férfi-tenisztorna szombati döntőjében, és ezzel sorozatban harmadszor nyerte meg a viadalt. Dohában, a 721 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tornán orosz siker született, miután Vera Zvonarjova 6-4, 6-4-re verte a világelső dán Caroline Wozniackit.

Az acapulcói finálékban: Gisela Dulko (argentin)– Arantxa Parra Santonja (spanyol) 6-3, 7-6 (5). David Ferrer (spanyol)–Nicolas Almagro (spanyol) 7-6 (5), 6-7 (2), 6-2.

 

Labdarúgó-magyar kupa:

 

Ma és holnap eldől, hogy melyik hét csapat csatlakozik majd a Budapest Honvédhoz a labdarúgó-Magyar Kupa legjobb nyolc együttese között.

A műsor: ma: Ferencváros–BFC Siófok (az első mérkőzésen: 1-3), Kecskeméti TE–Debreceni VSC (3-0), Újpest FC–Lombard Pápa (3-1); holnap: Zalaegerszegi TE–Vasas (6-0), Szombathelyi Haladás–Videoton FC (0-3), Paksi FC– Kaposvári Rákóczi (0-1), Győri ETO FC–MTK Budapest (0-0).

 

További hírek a http://maszol.ro/ oldalon.

 

Szavazás

Tetszik az oldal?
Szuuuuper az oldal!!!!!
Igen :D :D :D
Elmegy, de azért jó :)
Asztali nézet